Goede hulp is altijd dichtbij...

Kwaliteit

Goed beheer en goede ondersteuning zijn van grote waarde, maar ook zéér kennisintensief - en daar zijn wij volledig op ingericht.

Eén contact

Voor elke vraag kunt u terecht bij uw vaste contact; telefonie, applicaties, smartphone, etc. Deze is in staat om volgens afspraak en alle detailkennis van uw omgeving zeer efficiënt en snel problemen op te lossen.

Service

Naar wens kunnen wij de rol aannemen van uw interne afdeling systeembeheer op afstand en u volledig ontzorgen. Maar ook als u al interne ondersteunings­medewerkers hebt, kunnen wij adviserend en als escalatie partij optreden, om samen een compleet team te vormen.
90%

Van de support en het beheer kan op afstand gebeuren. Dat scheelt tijd en kosten!

Wij be­waken continu meer dan
4900
systeemonderdelen voor onze klanten!

Ook u pro­fiteert van Big Data Intelligence met

970 miljoen

datapunten in onze centrale logging en performance monitoring!

Altijd paraat

Als er een probleem is kijken wij direct op afstand mee. Zo kan een probleem snel onderzocht en opgelost worden, zodat het werk minimaal gehinderd wordt.

Verantwoording

Wij beschrijven altijd exact waar tijd aan besteed is. Hiervan krijgt u elke maand een rapport. Wij werken niet met verplichte beheer­contracten, U committeert zich tot niets. Wij bewijzen graag continu onze waarde, elke sessie opnieuw.

Best practises

Een goed systeem wordt niet gerealiseerd met alleen goede onderdelen; met een coherente visie en goede inrichting werkt het pas echt en wordt de waarde verzilverd en risico's beperkt. Onze diepgaande expertise en uitgekristalliseerde best practises maken precies dat efficiënt mogelijk.

Nader kennismaken? 

088 9 800 800

NL12 RABO 0308 0583 56
KVK 34146823
BTW NL8094.14.363B01

Our partners
© Copyright Connections B.V. • Algemene voorwaardenHulp op afstand