Altijd een oplossing

Heeft uw organisatie een behoefte waar niet al een standaard software oplossing voor is?

Het invullen van deze behoefte kan van grote waarde zijn omdat het een business case mogelijk maakt, of een bestaande er veel beter of sneller door wordt. In dat geval bieden wij de oplossing.

Applicatie ontwikkeling

Wij implementeren, onderhouden en ondersteunen volledige webapplicaties. Een greep uit de toepassingen: teamplanning, machineonderhoud en contact center software.

Wij maken daarbij ondermeer gebruik van het YII framework om met standaard middelen zeer snel hoogwaardige oplossingen te realiseren.

Koppelingen en taak­automatisering

Informatie handmatig overbrengen van het ene systeem naar het ander is tijdrovend, foutgevoelig en langzaam. Wij kennen het belang van de balans tussen complexiteit, robuustheid en functionaliteit om een verantwoorde oplossing te ontwerpen en implementeren.

Denk aan het geautomatiseerd aanmaken en inrichten van SharePoint sites, systemen koppelen aan uw website, automatisch bevragen van websites en automatische maatwerk rapportages.

CMS/web­development

Standaard templates of plugins van WordPress of Joomla websites sluiten vaak net niet aan bij de behoefte. Een kleine ingreep maakt het ontwerp dan compleet. Hierbij kunnen wij assisteren. Maar ook de implementatie van een eigen template of maatwerk plug-in verzorgen wij graag.

Denk aan het automatisch tonen van aanbod uit uw primaire administratie systeem of speciale zoekfunctionaliteit.

Nader kennismaken? 

088 9 800 800

NL12 RABO 0308 0583 56
KVK 34146823
BTW NL8094.14.363B01

Our partners
© Copyright Connections B.V. • Algemene voorwaardenHulp op afstand