Visie maakt al het verschil

Soms mist u de interne capaciteit of kennis om een ICT project tot uitvoering te brengen of om de juiste ICT strategie te bepalen. Ook in dit geval kunt u op ons rekenen.

Denk aan het opstellen van require­ments, offerte aanvragen/-beoordeling, lever­an­cier­selectie, marktbeschouwing, budget­onderbouwing, ICT strategie of een second opinion. Maar ook het analyseren en uitwerken van interne processen en beleid op gebied van beveiliging, ondersteuning, beschikbaar­heids­behoeften, applicatielandschap en capaciteit.

Onze ICT adviseurs genieten vele jaren praktijkervaring op een brede set ICT pijlers. Zij weten ook hoe het bij anderen werkt en kennen het verschil tussen de theorie en praktijk.

Praktijkvoorbeelden

Inkooptraject

Onze adviseurs zijn in staat om aanbiedingen financieel én technisch inhoudelijk te beoordelen en te vergelijken. Geen appels en peren meer en eindelijk zicht op wat u daadwerkelijk aangeboden krijgt, uitgewerkt in een integraal en bondig advies.

Cloud dilemma

Er zijn op alle niveau’s (applicatie, os, infra) een grote diversiteit aan cloud diensten ontstaan (én verdwenen / overgenomen). Deze diensten zijn verkrijgbaar van dienstverleners met zeer uiteen­lopende core business (en dus belangen).

Waar leidt de weg eigenlijk naar, die u in slaat bij het afnemen van deze diensten? Stemmen de ontstane afhankelijkheden en verplichtingen wel overeen met de behoeften? En voor hoe lang?

Onze (technische) expertise verschaft ons de mogelijkheid om voor u verschillende scenario’s door te rekenen en de eigenschappen te contrasteren en kwantificeren in de context van uw organisatie.

Migratietraject

Een migratie naar een ander systeem zorgt tijdelijk voor extra druk op uw organisatie, niet alleen op uw automatiseringsafdeling. Vaak ontbreekt ook de noodzakelijke ervaring in het nieuwe systeem.

Onze adviseurs kunnen hierbij uitkomst bieden. Zo ondersteunen zij op basis van hun ervaring bij het ontwikkelen van een gepast draaiboek, voorzien van bijvoorbeeld een proefmigratie, uitwijkplan en segmentering. Verder begeleiden zij de transitie inhoudelijk, zodat een efficiënte en succesvolle migratie verzekerd wordt.

Nader kennismaken? 

088 9 800 800

NL12 RABO 0308 0583 56
KVK 34146823
BTW NL8094.14.363B01

Our partners
© Copyright Connections B.V. • Algemene voorwaardenHulp op afstand